ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΞΥΛΟΥΡΓΟ-ΜΑΡΑΓΚΟ

Κύριο Αθανάσιο Νομικό

ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!! Τηλ. 697 933 6516 - 2104940148

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ

1. ΣΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ!
2. ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!
3. ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΩΡΕΑΝ & ΑΜΕΣΑ!
Πατώντας (Αποστολή στους Επαγγελματίες) αποδέχεσαι τους όρους και προϋποθέσεις του κανονισμού GDPR

Ντουλάπες Παιδικού Υπνοδωματίου

Ντουλάπες τιμές από 130€ ανά μέτρο

  • Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets878Ποικιλία διαστάσεων που επιτρέπει τη διαμόρφωση της ντουλάπας σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.
  • Εύρος εναλλακτικών επιλογών για τη διαμόρφωση του εσωτερικού, με δυνατότητα χρήσης διαχωριστικών ραφιών, συρταριών και μηχανισμών ανάρτησης.
  • Ποικιλία αποχρώσεων, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες αισθητικές σας προτιμήσεις . 
  • Δυνατότητα τοποθέτησης πόρτας στο ύψος της κατασκευής, καθώς και συνδυασμού επιμέρους όψεων, αλλά και όψεων και συρταριών για τη δημιουργία χρηστικών και πιο ανάλαφρων κατασκευών.

Ντουλάπα για Παιδικό δωμάτιο:

Χώρος ζωντανός, χώρος έκφρασης και δημιουργίας, χώρος ονείρου και φαντασίας. Τα παιδικά δωμάτια είναι σχεδιασμένα για να χωρούν όλες τις ανάγκες των παιδιών. Οι νέες προτάσεις μας για το παιδικό δωμάτιο απευθύνονται και σε μικρότερες ηλικίες -παιδιά από 4 ετών- και προτείνονται σε νέα χρώματα (ροζ, γαλάζιο και κόκκινο) αλλά και ασυνήθιστους συνδυασμούς (ντεγκραντέ του κόκκινου, του φούξια και του ροζ).

Οι συλλογές μας σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε όποιο στυλ επιθυμείτε για το παιδικό δωμάτιο, ρομαντικό ή -γιατί όχι- «ροκ» επιλέγοντας τα αντίστοιχα παλ ή έντονα χρώματα.

Όλα τα έπιπλα είναι ασφαλή, με στρογγυλεμένες γωνίες, stop στα συρτάρια και αντίβαρα στα έπιπλα που χρειάζεται, ώστε να μην ανατρέπονται και να μην προκαλούνται τραυματισμοί.

Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets67878

Κατασκευή & Ανακαίνιση Ντουλάπας Παιδικού Υπνοδωματίου: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Είναι αλήθεια ότι σε ένα σπίτι ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός. Όσο και να έχουμε ποτέ δεν φτάνει. Αν αντιμετωπίζεις και εσύ αυτό το πρόβλημα, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για να έχεις τον χώρο που επιθυμείς. Πρώτον, να ανακαινίσεις τις ντουλάπες σου και να δημιουργήσεις περισσότερο αποθηκευτικό χώρο. Δεύτερον, να προχωρήσεις στην κατασκευή μίας νέας ντουλάπας.

Πριν φωνάξεις κάποιον έμπειρο ξυλουργό, πρέπει να έχεις ένα σχέδιο στο μυαλό σου του τι ακριβώς θες. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες τόσο για την κατασκευή ντουλάπας όσο και για την ανακαίνισή της.

Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets87868 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets67786 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets7878 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets878 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets34 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets88 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets12 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture_httpwww.texnites.bestgr.grkitchen-furniture-closets1 Modern-Kids-Closets-Designs-to-Beautify-Kids-Children-Bedrooms kids-wardrobe-closet-kids-modern-closet-jjhonny Furniture-modern-kids-bedroom-furniture4545 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture6543 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture4532 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture456 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture455 Furniture-modern-kids-bedroom-furniture454

W758-5

W758-5

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]